Toma Fila: Branilac i „advokat Beograda“

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. LIČNO SMATRAM

    Svaka čast poštovanom kolegi, ali smatram da on nema ni snage, niti koncentraciju da obavlja u svojim godinama možda čak i trću najznačajniju dužnost u Srbiji. Savetujem mu da se ljubazno zahvali
    onima koji ga predlažu, a ostatak vremana u svom bogatom životu posveti pisanju memoara, jer bi to ostalo na polzu sveg advokatskog drštva u Srbiji. Eventualno, mnogo bi bio korisniji kao savetnik budućem gradonačelniku. Želim mu puno zdravlja i radosti u njegovim godinama.

  2. Velika porodica, ozbiljni pravnici, veliki menadžeri, a sin „tanak“. Došao je do ozbiljnih godina, pa bi mu iskustvo trebalo reći da se ne eksponira isuviše, jer je ko „Carevo novo odelo“. Ali ne vredi. i to potvrđuje „tanjušnost“.

  3. Centar za Socijalni rad oduzima biolosku decu i decu u hraniteljskoj porodici

  4. Želela bih da lično G. Fila da svoj odgovor ili ako ima način da ga kontaktiram rado,bih stupila sa njime u kontakt.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.