Imala samo dva zaposlena, donaciju dao i biznismen s Interpolove poternice: Šta se dešava sa Fondacijom Dragice Nikolić, nekadašnje prve dame?

Ostavite komentar


  1. Синчић одликовао мамицу ??? А да ли је одликовао зато што му је чувала децу и кувала слатко ? Која приватизација власти.

  2. Uh, sve kriminalac do kriminalca. Uništili su Srbiju, ovaj iskropo grob, pa sada dolazi i da ga zakopa sa Vučićem.

  3. Za ove gotovane me baš briga, ali jedna stvar mi bide oči: “Pored svakog renoviranog ili uređenog objekta postavljene su donatorske table na kojima su jasno istaknuti svi donatori”, navela je Fondacija.“
    Može li neko to da proveri, da slika i da objavi da vidimo da li je tačno, Sa druge strane, u mom kraju i bližoj okolini ne postoji više ni jedna tabla na kojoj piše da je donaciju za izgradnju/obnovu određenog objekta obezbedila EU. Bilo ih je bar 10-tak u mom gradu i u bližoj okolini još oko 15. Danas ne postoji više ni jedna, sklonila bagra. Da su ruske donacije, digli bi i spomenike, ali taj film se nećemo nikad da vidimo. A ni tad.

  4. Ako zanemarimi činjenicu da je gospođa supruga bivšeg predsednika, i zanemarimo činjenicu da je bivši predsednik bio direktor lokalnog preduzeća za pogrebne usluge, i ako zanemarimo činjenicu da je bio potpredsednik najgore političke partije u istoriji ove države, uz obavezno zanemarivanje njegovih diplomskih, i master radova, mora se postaviti ključno pitanje, a ono glasi: Kako je moguće da su se jednom napaćenom narodu dešavale ovakve vođe? Zapita li se iko na ovom parčetu dunjaluka šta to nije u redu, i ima li išta da je u redu sa nama?

  5. Ко год се дотакне власти, ти постану нељуди и непоштени. Ти исти одмах се упусте у авантуре лова у мутном.
    Све треба процесуирати, ако треба, након провере свега што је сумњиво.
    Народ је толико постао напаћени, тако да ван закона што је незаконито испитати, одузети и процесуирати.

  6. Ne znam da li da se vraćamo nazad u Srbiju?19 godina sam ovde u CH,ovde nije ni upola tako dobro kao tamo.Sada kad se ovaj vrati biće još bolje zar ne?

  7. A niko se ne seeca da je bila gost (clan zvanicne Delegacije predsednika Srbije) u UN na Savetovanju o borbi protiv autizma. Kad se vratila iz NJ u Srbiju, za autisticne osobe je uradila koliko i ja. Znaci nista! A dnevnice i ostalo sto uz to ide otislo je… Pa, u Bajcetinu na ktitorstvo crkve. Valjda, da Bog pomogne – on ce to bolje – ljudima pogodjenim autizmom.

  8. Спрдња. То нигде нбема само у земљи Србији. А они и даље глуме неку елиту у вили на Дедињу коју народ дебело плаћа.

  9. Polupismena gospodja nije svesna da će joj sve doći na naplatu,jer ce jednog dana,morati Svetom Petru račune poloziti.

  10. Neka fondacija podnese finansijski izvestaj da se vidi ko je ulacivao novac i kome je fondacija davala novac.

  11. Odlikovao mamu što vodi fondaciju a snajka u upravnom odboru fondacije a tatu što je predsednik. Tata njega što vodi opštinu a mama njega što je odlikovao. Jesu li oni svi pri pameti a i ovaj narod što to cita

  12. Ako je smisao života porodice nikolić pomaganje ljudima,molim vas da nam pomognete tako što ćete se ekspresno vratiti u čuvenu bajčetinu gde vam je i mesto!

  13. Najveća njihova donacija treba da bude PRESTANITE DA TERATE OVAJ SIROMAŠAN NAROD DA PLAĆA VAŠU VILU OD 800 Kvadrata, vaše sluškinje, platu koju primate a nemate posao. SRAMOTA

  14. Јој људи моји ,ко да дође да нам запржи чорбу.
    Нестале донације, у синови куће, па Јово наново.

  15. Шта је ово? Увели сте рубрику „куцамо на врата заборављених асова“!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.