Tompson ne podstiče mržnju

Ostavite komentar


  1. Ma baš me briga za ovu budalu, mene interesuje šta Snežana Čongradin kaže na ovo. Ako administratori dozvole pitanje, naravno.

  2. Prestanite da pisete toliko o njemu. Napravili ste zvezdu od tog nitkova. Lepo ne bismo ni znali da postoji. Njegovi nastupi samo kroz nase medije stizu do nas.

  3. Ма наравно ништа страшно, мада тако све почиње. Тако ће се уз Паваротија, Бочелија, Доминга… изводити и Томсонове арије.

  4. A zasto se samo Tompson spominje kao osoba koja podstice mrznju prema Srbima ,ima lijepa njihova jos estradnih umetnika koji su svojevremeno najstrasnije pljuvali po nama ,madju njima su i Doris Dragovic ,Jura Stublic i nedavno preminuli Oliver Dragojevic kojeg su u nasim medijima ozalili mnogi zaboravljajuci kakve je sve gadosti pricao o nama.

  5. Moze li iko da zamisli koliko i kakvih srpskih Tompsona bismo imali da je hrvatska vojska dolazila tenkovima u Vojvodinu, Sumadiju, da je umesto bitke za Vukovar bila bitka za Zemun, da je neko balvanima odvalio parce Srbije, da je OVK sa muslimanima iz Novog Pazara opkolila Nis i tukla ga tri godine, uz neku tarabu poubijala 46 clanova neke porodice…

    1. Kao hrvatica bi morala da znas da niko u srbiji nije nikog izbacivao iz ustava sa posla pa posle iz zivota i gle cuda 25% su cinili Srbi koje ste samo 70 pre togaklali kao pilice.I gle sve to sto niste vi i usa dali srboma dalo se albancima.A sad pravo na koncert humaniste Tomsona.

  6. Očekivati da neki sud u Hrvatskoj danas, pozdrav koji simbolizuje genocid nad Srbima, Jevrejima, Romima u II svetskom ratu, proglasi govorom mržnje, potpuno je nerealno, imajući u vidu da savremena Hrvatska uopšte nije napravila otklon od zločinačke NDH.

  7. Vidim po komentarima da se ne razumijem sustina ovoga koncerta .Glini 1941. ustase su ubile tada 700 srba u pravoslavnoj crkvi. A danas koncert pjevaca koji velica ustastvo .Mislim pametnim i dobro namjernim ljudima ne treba vise objasnjavati.

  8. Pred celom Evropom,Hrvatska se ruga upravo evropskim vrednostima,prezirom,mrznjom,netolerancijom do te mere da vise nije ni sa skrivenim namerama,vec potpuno otvoreno.

  9. Tomson je našao način kako da bude primećen, nažalost to većina Hrvata podržava

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.