Tradicionalni letnji vašar u Zaječaru od 20. do 22. jula 1Foto: M.S. / Danas

Kako nadležni iz Javnog preduzeća “Timok održavanje” saopštavaju, tradicionalni letnji vašar u Zaječaru biće organizovan od 20. do 22. jula, na Kraljevici.

Montiranje zabavnog programa počinje 72 sata pre zvaničnog početka vašara, dok je montiranje ugostiteljskih objekata moguće 48 sati pre početka vašara, a rad je dozvoljen do jedan sat iza ponoći.

“Zakupci tezgi i šatora za prodaju polovne garderobe (takozvane gomilice) montiranje počinju 19. jula od 16 sati, kada će i prodavci mekica moći da postave svoja prodajna mesta. Svi ostali prodavci, svoja prodajna mesta moći će da montiraju na dan vašara, 20. jula, od 6 sati, kada će i zvanično početi letnji vašar, kao i prodaja”, navodi se u saopštenju.

Takođe, svi zakupci prodajnih mesta, navode nadležni u JKP „Timok održavanje“, svoje tezge moraju ukloniti u roku od 24 sata od završetka vašara, dok će vlasnici kafana i zabavnog parka, iznajmljeni prostor morati da oslobode u roku od 48 sati.

“Cene zakupa prodajnih mesta su ostale na nivou prošlogodišnjih, a stočni deo pijace ni ove godine neće biti organizovan”, dodaju nadležni.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari