„Trampov saradnik“ i simpatizer SNS pretio i Danasu

Čovek koji je saslušan zbog pretećih poziva i poruka urednicima N1 i Bete, zvao i članove naše redakcije

Ostavite komentar


    1. A sto smo to „trazili“ bote pa sad gledamo? SNS nasilnike? Pa gledamo vas svaki dan, bez trazenja.

  1. Kako ga je Draza spustio. Cuj, simpatizer Trampa i SNS a Vucic podrzao Hilari Klinton na americkim izborima. Takvim ludacima samo treba spustiti slusalicu.

  2. Kakvi jeftini politicki poeni, kao nikada do danas svi imaju slobodu govora u zemlji Srbiji, od kvazi novinara do huskaca subotom na kamionima……

    1. Ima li jeftinijih političkih poena od onih kada iznenada „slučajno“ posetite protest ljudi koji su uzeli stambene kredite u Francima praćeni bataljonom kamera ili banete na dečiju onkologiju ušavši u sobu teško obolelog deteta sa par fotografa?
      Gde gledate vi tu slobodu govora? Na Pinku, Happyju, StudijuB, Prvoj?
      Hoćete da se ukine i ta sloboda govora koja se silom prilika obavlja subotom na kamionu?
      Kvazi novianri? Mislite na razne Irine, Barbare, Dee, Dajane, Nine?
      Osobe bez dana škole novinarstva vode dnevnike u udarnom terminu i bave se ozbiljnim novinarstvom. Bivše najavljivačice sa Farmi i Parova.

  3. Ovaj nesretni covek je psihicki bolestan, godinama se prestavlja kao saradnik “visokih americkih zvanicnika“. Ranije je vodio fb grupu “Blokovi uzvracaju udarac“ I radio neku svoju analitiku…. Inace, clan RVLS, pod patronatom uticajnih vodecih clanova loze

  4. Iza ovih i ovakvih bolesnika u „njihovoj“ Srbiji stoji bolesna familija tačnije radikalno-rasistička porodica u okviru nje, koja je manjinska u familiji ali je dobila većinski odrešene ruke i jezik da napada sve što je istinoljubivo, slobodoumno i oštroumno u zemlji. Ovaj pajac od čoveka ako se i preziva pješčić, dođe mu kao ijekavsko tepanje za mladog pešovana, delanjem i rečnikom prema medijima i medijskim delatnicima sliči američkom klovnu čiju je sliku šešelj, opet sličan pajac, nosio na trbušini pred tadašnje njihove izbore.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.