Transparentnost: Smeniti i Arsenijevićevu „vojsku“

Ostavite komentar


  1. Gospodin Spasić je sumnjivi lik iz Trstenika, čovek koji je tvrdio da će biti izabran za predsednika saveta za visoko obrazovanje…
    Ova Transparentnost nema nikakave veze sa međunarodnom organizacijom ili onom iz BG. On je čak pričao kako je podneo krivičnu protiv Arsenijevića, samo što niko ne zna gde je… Vrlo lako se proveri, svako malo neko nasedne na njegova pisanija…

    1. Bitno je da je SNS penzioner, moralna gromada, prof. dr Branislav Jeremic ponovo izabran za predsednika tog tela. On? Daleko je on od profesora.

  2. Ne može se sada za prostakluk, primitivizam,, nepotizam, mizoginiju i zloupotrebe kriviti neko drugi. Rektor mora da se suoči sa ličnom odgovornošću, a ne da prebacuje krivicu na druge i da se krije iza leđa poslušnika. krajnje je vreme da se u Kragujevcu priča svodi. Oficielno dobili smo i aferu index 2 – PhD edition. U svakom slučaju treba nastaviti dalje, raskrinkati klupko i ppokušati da se Univerzitet koliko toliko oporavi.

  3. Sve „pohvale“ novinarima Danasa kad mogu da uzimaju izjavu od Maria Spasica na ovu ili bilo koju drugu temu. Bas ste duboko potonuli.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.