Treća opcija

Dnevnik

Ostavite komentar


  1. Treća opcija-muka živa.Odličan tekst, potpuno vas razumem.Očekujem nastavak dnevnika

  2. Brate nemoj da „cmizdris“ ja sam rodjen vrnjcanin a odraSli kraljevcanin 1962, godine,

  3. Razumem zabrinutost i dilemu, ali istina nije ono što nas uvek čini srećnima, i vrlo često je prihvatanje istine bolnije i teže od najgorih laži. Nema idealnog tima jer vedete i zvezde često više brinu o svojim interesima, i teško ih je sastaviti na jednom mestu. Neke od njih su već angažovane od strane drugih klubova, a neke su “okačile kopačke o klin”. Ali, utakmica je zakazana, protivnik je na terenu, publika se okupila. Slažeš se, nije baš pravo vreme da raspravljamo o problemima u klubu, jer će nas ovi prekoputa “odrati ko mačke”. Heroji i junaci ne biraju bitke u kojima će se proslaviti, već bitke i okolnosti u njima izaberu baš njih. Istorija voli i zahvaljuje se onima koji su pobedili, a ne onima koji su bili u pravu.

  4. Voštinić da nam odgovori: da li je u vreme Demokratske stranke bio zaposlen u EPS- u kao PR sa platom od preko sto hiljada dinara.

      1. Nije greh u plati, nego pripadati u prošlosti starom (ili drugom), a sebe danas nuditi kao novo i trće.

      2. Da je šetao tada do BG kao PR EPS-a ne bi bio greh. Nego, tad bilo sve lepo. Ovako je sve licemerno.

  5. Bio je zaposlen u EPS-u preko veze, bez konkursa, sa sredjnom školom i platom od 100000 din dok je hiljadu visokoobrazovanih Kraljevčana čekalo na posao. Nije to nikakva treća opcija već ista ova opcija kao i napredna.

  6. Redovan sam učesnik na protestima u Kraljevu,i moram poštovani prijatelji iz redakcije istine radi da dam komentar.Predstavnici lokalnog fronta su pokušali da naprave protest u Kraljevu 28.12.2018,pozvali su toga dana i Baneta Trifunovića zbog toga.Protest nije uspeo zato što se okupilo jedva 50 ljudi,zato se odustalo od šetnje.Narod jednostavno nije hteo da se odazove pozivu lokalnog fronta isključivo zbog ljudi koji su u lokalnom frontu,a koji su preletali iz stranke u stranku,i koji su godinama gledali samo svoju ličnu korist.Podseticu vas da su u maju mesecu u našem gradu bili protesti protiv medijskog mraka na kojima su učestvovali svi predstavnici opozicije i gradjani a lokalni front iz samo njima znanih razloga nije,radnici preduzeća koje je SNS pogasio takodje su protestvovali od januara do juna,nijednom lokalni front ih nije javno podržao,čak u jednom trenutku opozicija je prekinula skupstinsko zasedanje,napustila skupštinsku salu pridružila se radnicima u protestu,dok je lokalni front ostao da sedi u skupštinskoj sali sa predstavnicima vlasti.Sve ovo vam govorim radi otkrivanja prave istine,i nije lepo što lokalni front kada već nije mogao da organizuje proteste u svom gradu,napada,ogovara i ponižava ljude kojima je to pošlo za rukom,podseticu vas da smo mi 15.02 prošetali po peti put ulicama svog grada i da nas je sve više i više.Postovani urednici lista izvinite i drago mi je što ste saznali na ovaj način pravu istinu i pozivam vas ovim putem da budete naši gosti na jednom od budućih protesta

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.