Tri godine nakon rušenja ne zna se ko su fantomi iz Savamale

Ostavite komentar


  1. Jedna jako ružna slika viđena je u Savamali, nije mi jasno zbog čega se zataškavaju počinioci ?

    1. Trebalo bi Sinisu Malog uhapsiti kao i njegovog glavnog shefa AV, koji mu je dao radikalsku „insipraciju“ kako se radi ispod zita. A to je tesko izvesti jer su obojica zbog ovoga dobili „vece cinove“ odn unapredjeni u sluzbi. Sluzbi naroda.

    2. Policija nije htela da intervenise, na masikirane ljude koji su rusili, i protivpravno lisavali ljude slobode, ali je zato zandarmerija u dva kordona izasla pred decu-srednjoskolce koji su mirno protestovali zbog bezpravnog hapsenja njihovog skolskog druga.

  2. Auuuu, zar već tri godine, kad pre prođoše?! I ništa, tu smo gde smo bili i pre tri godine…
    Prigodna prilika da se malo podsetimo „objašnjenja“ iz onog vremena. Kako beše ono: „ružne udžerice, gde se skupljaju pacovi, zmije i narkomani“, tako nekako?
    Ali sve i da su to bile nekakve „udžerice“, nikad nismo dobili objašnjenje zašto su radovi morali da se izvode noću, a radnici da nose fantomke. Neke nove HTZ mere? Ili je to normalno kada radove izvode „kompletni idioti“, kako nam je Vućić objašnjavao?

  3. To su isti oni koji i danas ruse, unistavaju, seku drvece, kinje i ugnjetavaju gradjane Beograda i trose nase pare na sulude projekte ( lavore, bandere i uspinjace ) zarad „visih ciljeva“, samo nicija nije dogorela do zore. Saznace se sve i procesuirati kako valja i kako je red u normalnim drzavama.

  4. Nije li Vučić rekao da su to kompletni kreteni?! Naveo me je na pomisao da su to njegovi prijatelji koji su mislili da ga obraduju noćnim, brzinskim, rešenjem problema, umesto dnevnom demonstracijom sile. Zar još uvek ne želi da otkrije identitet kompletnih kretena?! Nije valjda da se toliko boji našeg pravosuđa?! Ako sada ne budu oslobođeni odgovornosti, ne bih volela da sam u njihovim cipelama.

  5. Pocinioci su u vlasti sada institucije drzave treba da reaguju.I sta biva slucaj je zastareo i niko nije kriv

  6. Pa rekao je vucic jos pre tri godine. Rusili su kompletni idioti iz vrha gradske vlasti. Znaci, mali i vesic!

  7. Kako da se ne zna ko su rusitelji ?? Pa to su “ kompletni idioti“, kako ih nazva Kim jong AVAvavav !!!

  8. Fantomi iz Savamale (odn Savine mahale) su pokazali kako fantomski funkcionise vlast u Bgd i Srbiji. Sve je u znaku fantoma – politicari, oni koji ih slede i narod, koje oni u privatnim razgovorima nazivaju ovcama i teladima. Za ovakvo stanje su krivi mrska Evropa, ameri, Vatikan, ustase iz Hrvatske, balije iz Bosne, albanci sa Kosova …i ko sve ne.

  9. Priča se po gradu da je SavaMali sin Siniše Malog…. I to traje već 3 godine, ali džabe.

    1. Da li bi ti bilo presmešno da su i tebe tipovi u fantomkama u po noći vezali i srupišili ti sve što imaš? I da se već tri godine sudstvo i policija prave da se ništa nije ni dogodilo.

  10. OČEVIDAC SA FANTOMKOM: Nek se javi neko ko zna ko je ruško, pa makar sa fantomkom na glavi!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.