Tribina ProGlasa u centru Niša, Vučić u to vreme na ulazu u grad, u poseti koja „nema veze sa izbornom kampanjom“

Ostavite komentar


  1. Жељно ишчекујемо нова остварења ових глумчина „српских“…ваљда ће их бити ?……..

  2. U njemu ni č od čoveka.Bio sam zakleti protivnik izlaska na Vučićeve izbore ,ali ovog puta izlazim.Nedam im više svoj glas.

  3. Vazno je da nije u funkciji funkcionerske kampanje, narocito lici na to pocev od naziva liste a onda prica kako je predsednik svih gradjana, sto bi se reklo moze biti ali ne mora da znaci postupci svakako govore drugacije. Napredno. Ziveli

  4. E nas u porodici ima 6 punoletnih cladova za glasanja i mogu da kazem da nismo u nijednu stranku i pre neki dan naszovu iz SNS i pitaju dali imaju siguran glas posto smo cela porodica u sns ja im odgovaram da od nas niko nije u sns i da neznamo za koga cemo jos da glasamo i od tada jos najmanjev5 puta su nas zvali sve redom a mi u porodici imamo samo 1 jednog zaposlnenog a oni sve svoje zaposlise a od nas traze glasove a sad vise nema ju od nas glas.

  5. Треба донети закон да је излазак на изборе обавезан.

  6. Gospoda sa tribine su neki drugi svet. Sad pred izbore su se prvi put spustili među obične ljude. I poslednji put, sasvim sigurno, kako god da se izbori okončaju. Nema potrebe da nas ubeđuju koliko nam je loše, ni koliko će nam biti lepo kad oni pobede. Zna običan čovek i kako mu je i kako će mu biti.

  7. Danas Svetlani Bojkovic i Draganu Bjelogrlicu nije bio dozvoljen ulazak
    u našu i njihovu kuću Narodno pozorište u Nišu. Oj Srbijo, Božji dome
    … šta smo dočekali. Oprosti im Bože, ne znaju šta rade.

  8. Ne razumem ,..sta i kakvi „proglasi“, sta imate i sta ćete dobiti vi od tih proglasa koje inicirate, ko hoće izaći na izbore on ce izaći po svojoj i gradjanskoj savesti ..

  9. Не могу да одгонетнем критике на рачун ових људи који позивају да се изађе и гласа према схватању стања у држави, сопственог и статуса породице. Шта значи „спустили се међу обичан свет“. Образовани људи, са каријерама и успешни у свом послу и у овако разваљеном уређењу. Поздрав овим ентузијастима и хвала на критички утемељеним ставовима и подсећањима да грађани одлучују судбину политичара а не обрнуто.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.