Tribunal nije nemoćan u slučaju troje radikala

Karmel Ađijus, predsednik Haškog tribunala, ekskluzivno govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Gospodine Adjijus,
    na Balkanu se na radi o kako vi kazete "ljudi i vlade u bivšoj Jugoslaviji trebalo da rade na iznalaženju načina za miroljubiv život i razvoj jednih kraj drugih.".
    i moramo da zivimo jedni sa drugima. Na Balkanu etnicke granice prolaze kroz familije a ne pored njih. To je velika razlika. Zato je tesko povuci pravedne garanice na etnickoj osnovi bez da se ugroze najelementarnija ljudska prava.

  2. Za one koji su se tek sada uključili u politički život Srbije: radikali će biti izručeni pred izbore.

  3. Riba od glave smrdi. Kad je Vojvoda pusten ovi su nebitni. Na nasu srecu Radikali su daleka i ruzna proslost, nemaju nikakve sanse doci na vlast. Sve ono sto rade je samo marketinski performans da dobiju jos koji posto glasova!

  4. Postovani gospodine!
    Niko nema nameru da opstrujise pravdu ni pravedni sud. Ali. Niti vi delite pravdu niti su vase presude pravedne. Da je pravde, na sudu bi zavrsili krivci za HAOS U SVETU za nepravedno rasturanje drzava za nepravedno smenjivanje zakonito izabranih Vlada u pojedinim zemljama, za pljacku i otimanje tudjih teritorija, Za tgovinu ljudskim organima ukljucujuci i primaoce tih organa i td. Vas sud nije sud pravde te teko dajete za pravo da vam se trazena lica ne isporuce. I Kaligula je imao pravedniji sud od VAS

  5. Можда ми је промакло, али нешто се сећам се да сте због сличне ствари привели Флоренс Артман.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.