Trifunović: Živimo u atmosferi straha i odstrela

Sve učestalije pretnje javnim ličnostima putem društvenih mreža

Ostavite komentar


  1. Dr. Nebojsa nije bio zadovoljan presudom hrvatski huliganima, ali o srpskim koji terorisu gradjane (narocito novinare koji javno postavljaju pitanja od interesa za sve nas)–tu se jos nije umesao u svoj posao. A pitanje je da li uopste sme, jer ti koji prete mogu da izmaknu kontroli pa evo bumeranga…

  2. Ma da, svi vam prete i proganjaju vas. Ovaj covek je svojim ponasanjem i izjavama izazvao bes mnogih koji su mu na isti nacin odgovorili. Da se razumemo, ne opravdavam nasilje bilo koje vrste, ali na bljuvotine Sergeja Trifunovica jedino je moguce na isti nacin reagovati i odgovoriti, jer to je jedini jezik koji on razume, cini se

  3. Pa ono jeste tako. Zato bi bilo najbolje prekinuti sa bilo kakvim govorom mržnje.
    Kada nekome poželiš da bude mrtav bilo da ga ubiju pištoljem ili da popije otrov, šta je to nego ulivanje straha i poziv na odstrel.
    Sergej to jako dobro zna, kao što bi trebao da zna da se govor mržnje uvek vraća.

  4. Izmislis nekog spoljnog ili unutrasnjeg neprijatelja, pa lepo uvedes diktaturu, one koji su protiv takvog nakaradnog uredjenja proglasis za izdajnike i milina bozija . Ta fora se koristi vec vekovima.

  5. Sve pretnje prijaviti nasim sluzbama, sigurno ce krivci biti procesuirani u najbre mogucem roku.Ovo je pravna drzava, dobro organizovana i svakim danom nam sve bolje ide.Naravno zahvaljujuci nasem precedniku.

  6. Juče novinar, danas glumac, sutra ti… Dakle, bilo ko… Zato ćuti i trpi dok ne pokucaju i na tvoja vrata… Da li ćeš onda smeti da progovoriš ili ćeš i dalje da ćutiš i trpiš? Da li si rođen da bi životario ili da bi živeo? Ćuti tu, stidi se, sagni glavu, ušima pokrij se, Boga nema, deca će da sude, ako ih bude….

  7. Kada su nacisti došli po komuniste,
    ja sam ćutao;
    jer nisam bio komunista.

    Kada su zatvorili socijaldemokrate,
    ja sam ćutao;
    jer nisam bio socijaldemokrata.

    Kada su došli po sindikalce,
    ja se nisam pobunio;
    jer nisam bio sindikalac.

    Kada su došli po mene,
    nije preostao niko da se pobuni. Martin Niomoller

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.