Troje advokata zaradilo koliko i njihovih 511 kolega

Ostavite komentar


  1. Sve sto je napisano je sto posto tacno. Ja za cetiri godine nisam ni jednom postavljen ni u Visem sudu u Bgd ni u VJT u Beogradu. Odbrane po sluzvenoj duznisti su tamo uveliko rezervisane za ovih par kolega. Medjutim nisu krive te kolege, vec oni koji ih postavljaju preko reda. ZKP je jasan i nedvosmislen, branioci se postavljaju po redosledu sa spiska koji sudu dostavlja nadlezna advokatska komora. Nazalost, ko ce sada jos i zakon da postuje.

  2. Mislim da su imena kolega pred Visim sudom i Visim tuzilastvom tj. pred "Spacijalom" ipak drugacija i podaci jos zanimljiviji. Naravno, novinari CINS i Insajdera ce sve to lepo obraditi i objaviti baze podataka. Dosta je bilo! Uvesce se red i postovace se zakon …

  3. Ovo je primer kako drzava baca novac!!! Sta li je radio taj advokat i zaradio 14 miliona za tri godine? Niko se ne pita zbog cega se toliko novca daje za advokate po sluzbenoj duznosti, a zaposleni u pravosudju primaju po oko 27.000 dinara mesecno (zapisnicar)!!! Pre tri godine uvedena je jedna odredba gde stoji da je obavezna odbrana za krivicna dela za koje se moze iyreci osam godina zatvora. Unazad pedeset godina to je bila obaveza za dela gde je predvidjena kazna od najmanje deset godina. Takva obaveza nije predvidjena u okolnim zemljama (Hrvatska, Makedonija, BIH, Slovenija), tamo i dalje vazi da se postavlja branilac za dela gde je predvidjeno deset godina zatvora. Nejasno je ybog cega to vazi samo u Srbiji, osim da se bogate pojedini advokati. I sad se oni kao lesinari svadjaju ko je bio na spisku a ko ne, ali je pravo pitanje zasto se @poklanja@ toliki novac advokatima, koji uzgred, statiraju u sudskim postupcima, negad i odremaju i ya to dobiju ogroman novac. A posle se pitamo zbog cega radnici u pravosudju najavljuju strajk od 1.11.

  4. Bravo za advokate koji su branili po sluzbenoj duznosti oni su i najhumaniji.
    EVO i ja nudim tim advokatima, novac koji nemam ukesu i steku ali imam kod banaka u depozitu koje nece da isplate novoc, koji je u depozitu u bankama u Beogradu, preko 10.milona eura. ZA naplatu toga novca nudim za pocetak35%, a moze i dogovor samo da naplatimo. a moze i dogovor. Banke su tzv.vukend banke iz inosransta, sve je legalno,svi putevi novca su cisti i u skladu za zakonom o staroj devesnos stednju. ALI banke imajum motiv prisvajanje toga novca protivzakonito.
    TRAZIM ADVOKATE ZA NAPLATU.Odgovaraju mi advokati koji su radili po sluzbenoj duznosti je ja nemam novca u kesu za finasiranje naplate.POSLE NAPLATE,sve po dogovoru a moja pocetna ponuda je 35%.po naplati
    S postovanje srdacan pozdrav. AKO ste zainterresovani javite se da se
    dogogovorima. P.S. SVA DOKUMENTA OD DEPOZITU POSTOJE I KOD MENE SU SVE CU POSLATI POSLE DOGOVRA O NAPLATI..

  5. EVO JA I DALJE TRAZIM ADVOKATA ZA NAPLATU POTRAZIVANJA NOVCA IZ DEPOZITA OD BANAKA IZ BEOGRADA. Ponoda je ista a moze i dgovor.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.