Prodavnica koja je prodavala majice „Nož, žica“ sada ima dukseve sa ilustracijom davljenja žene uz poruku „Sa druge strane jastuka“: Tržišna inspekcija ćuti

Ostavite komentar


  1. Da je bila slika dva momka da se ljube ili imaju odnos to bi bilo ok? Suzbijate kreativnost I umetnost dizajna zarad neftine politicke demagogije

  2. Baš, ali baš preterivanje. Zar nema dovoljno negativnosti oko nas nego mora iščačkavanje, priviđanje ? Kako je krenulo, izgleda da je pitanje dana kada će konačno sve, ali sve, biti zabranjeno.

  3. Statistika kaze da je Srbija na poslednjem mestu u Evropi po broju ubijenih zena kada se u obzir uzme broj stanovnika. To naravno ne znaci da treba da zmurimo nad nasiljem, ali ispada da po vasceli dan davimo i koljemo zene.

  4. Dule brate s’ tobom nesto nije u redu ako je tebi to kreativnost i umetnost dizajna. Neke stvari nisu na mestu i nisu u redu. Jednostavno nije primereno da se majice/duksevi sa takvim printom prodaju ili dele. Obe varijante dukseva treba povuci iz prodaje.

  5. Stid me je, da postoje i takvi dizajneri, a još više onih koji bi kupili i nosili majice i dukseve, iz ove radnje? Uvredljivo, umobolno i skandalozno!

  6. Još je Veliki Vođa onomad mudro govorio: “Tuci ženu u svoja četiri zida!” I tako i bi.

  7. Bukvalno im treba zabraniti samo zato sto prodaju jako lose fore, ne znam koliko mentalno deficitaran moras biti da su ti takvi „fazoni“ cool..

  8. Ne smeta vam nasilje u rijalitiju. Ne smeta vam promocija droge, psihičkih bolesti o kome se ne sme pričati. Ne smeta vam uništavanje porodice gde se naglašava da je uvek muškarac kriv. Ja imam dve ćerke,naravno da se protiv da ih neko i popreko pogleda. Ali,krivite muškarce za sve, da moraju sve finansrati,gde ovo vodi?!

  9. A zašto se borci protiv nasilja u porodici ne oglase povodom ovog drugog printa. Ja sam protiv nasilja, i fora im je glupa. Ali dokle će borba protiv nasilja biti samo stvar marketinga i promocije raznih budala, sa lažnim moralom. Inače ja sam malo stariji šumadinac, i nasilje u porodici nije deo folklora šumadije. Porodično nasilje je ovde uveženo, najnasilnije što ja pamtim je ^idi uberi prut^ bez upotrebe tog puta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.