Turbulentnih 90 dana ministarke zdravlja: Šta je sve izjavljivala i najavljivala Danica Grujičić na početku svog mandata?

Ostavite komentar


  1. Kakvu glupost je dotična napravila, jer više ne možeš da zakažeš pregled kod medicinske sestre, već moraš da telefoniraš i da slušaš u nedogled kako ti automat govori da je vreme čekanja pet minuta…

  2. Ministarka i pored obecanja gaji dir koji su napunili65g starosti.Gde je doslednost uz to imaju privatnu praksu.

  3. Ministarka,vasa strucnos se ne dovodi u pitanje.Alu je upitno vase obecanje koje niste ispunili.

  4. Ma, bravo, ministarka, svaka cast, samo napred!
    Pobrinite se malo da porastu i penzije lekara koji su casno radili svoj posao u vreme kad im je plata bila par maraka, pa sad primaju poljoprivredne penzije…

  5. Privi rezultati njenih ucena pocinju da se ostvaruju.Lekari koji imalo vrede odavaju otkaz.

  6. Treba da se postuje kodeks oblačenja,a ne da pojedine sestre dolaze na poso kao da su posle u zvezde granda.Sa dugačkim noktima,napunjenim usnama,vestackim trepavicama i suknama koje jedva prekrivaju zadnjicu.

  7. Bravo za ministarku nikad boljeg.
    ministra nismo imali treba vremena da se stanje u zdravstvu pomeri sa mrtve tačke a što se tiče rada u Bosni tamo nije radila u privatnoj već u državnoj klinici

  8. Stvarno, toliko toga ima da se uradi u zdravstvu da se ministarka nacisto pogubila.
    Bilo bi lepo kada bi bar nesto od svega sto je rekla, i ostvarila!

  9. Treba u mnoge centre u unutrašnjosti slati veoma stručne lekare u ispomoć i edukaciju uz pristojnu nadoknadu.To je bila pre praksa.

  10. Ministarka pokazuje potpuno odsustvo razumevanja za to kako sistem funkcioniše izvan Beograda. Porodični lekar postoji u Srbiji već dugi niz godina i to je izabrani lekar ili specijalista opšte medicine u domovima zdravlja. Takodje, prevenciju ne čine samo preventivni pregledi već i borba protiv trovanja zemlje, vode i vazduha, a što njene gazde bezobzirno gaze

  11. Hice li napokon biti priznate master studije medicinskim sestrama?Zdravstvo umesto da bude ponosno sto ima master sestre ono ih degradira,velika sramota.

  12. Od uglednog lekara, vrsnog onkologa do ….
    E, Dano? Dano, kompleksi su cudo.

  13. Dano, Dano , ubice vas kompleksi nize vrednosti i struktura licnosti.
    Podobna za ovaj rezim zla..
    Zasto ste to sebi dozvolili?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.