Turistkinja koja se u trenutku pada našla na mostu u Ovčar Banji: Pokušavala sam da skinem jaknu, mislila sam da je to kraj (VIDEO) 1Foto: Screenshot/RINA

U Ovčar Banji danas je došlo do nesreće kada je više ljudi propalo kroz pešački viseći most na Zapadnoj Moravi, a jedna od žena koja je bila na mostu u trenutku nesreće ispričala nam je svoju verziju tog događaja.

Turistkinja, koja se u trenutku pada, našla na mostu rekla je da je doživela stres prilikom pada.

„Neki su već prešli most, neku su bili na sredini, a ja sam bila na počektu mosta. Odjednom, držači mosta su počeli da pucaju i da se razdvajaju“, navela je ona.

Sagovornica ja dodala i da je u vodi pokušavala da skine jaknu.

„Bila sam u zimskoj jakni, kada sam pala u vodu setila sam pre 20ak godina jedan moj poznanik se utopio u Drini i imao je pernatu jaknu. Setila sam se kako on nije mogao da ispliva zbog te natopljene jakne. Pokušavala sam da skinem jaknu, ali kad nisam uspela da je skinem, počela sam da plivam. Nisam bila daleko od obale, pa sam doplivala i izašla“, opisuje ona kako je to izgledalo iz njenog ugla.

Tek kada je bila na sigurnom, kako je kazala, svhatila je šta se zapravao desilo.

„Odjednom mi je došlo da plačem. Mislila sam da je kraj kad sam videla pucanje mosta. Mislila sam da se neću vratiti kući. To su momenti u kojima sve to prođe kroz glavu“, rekla je ona.

Video ustupila agencija RINA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari