Tužilac Nenad Stefanović za Danas: Cilj kampanje protiv tužilaštva i mene skretanje pažnje sa borbe protiv korupcije

Ostavite komentar


  1. Za dahije (i u tužilaštvu) ista kazna kao kod Karađorđa – „glava na kovu na Kalemegdanu“ …

  2. Pa upravo je medijska hajka skretanje pažnje šta se radi u VJT , ovaj čovek je i temu promašio . Neočekivano je došao u cnetar pažnje, pa ne ume da se odbrani na brzinu.

  3. Samo kad ste sve verne sluge jadni i provlače vas zbog vaše lojalnosti a ne posla zbog koga vas plaćamo.Očekujem uskoro i privatizaciju suda i sudija.

  4. Sta rece, cista zamena teza izvrtanje kao po obicaju vladajuce stranke, „joj jadan ja“, ma strasno providno i odgovaraces za sve!

  5. Baš jadno i nemušto objašnjenje Stefanovića,kao da su svi debilni u ovoj zemlji.Da je više ovakvih tužiteljki nebi Vučić i njegova kamarila mogli da rade šta hoće.

  6. Da si zaista veliki tužilac,a nisi, vi bi ste pohapsili sve ove sns lopove.Mi,građani ove Srbije,bi vam zaista verovali,ali pošto niste i nećete,mi vam neverujemo.

  7. Ne želi da komentariše… Kome još nije jasno o čemu se radi. Videće se kad oslobode „ove iz EPS-a“.

  8. Nebojša Stefanović bivši ministar MUP opljačkao krusik oružje prodavao preko oca teroristima

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.