Tužilaštvo blokira istragu smrti radnika RTS-a

U Medija centru obeležena osamnaesta godišnjica pogibije 16 zaposlenih u državnoj televiziji

Ostavite komentar


  1. Legitimni ciljevi – voz u Grdekičkoj klisuri, kasetnim bombama na pijacu punu gradjana, bolnice, mostovi u Novom Ѕadu., drugom po veličini gradu na Kosmetu kako rekoše, pribatno kuce, fabrike….pa gradjani Ѕrbije, hocemo li u NATO? Bez togs nema ulaska u EU, dakle?

  2. Ma kakav Sud u Strazburu, pa sad su Bler i Šreder naši veliki ““““prijatelji““““…
    Svaka čast Radetu Radovanoviću, nažalost u Srbiji je za to što je rekao, danas potrebna velika hrabrost.

  3. drzavni zlocin ili ne ono sto je najvaznije da izvsioci barbarskog zlocina nisu sudjeni niti i jedna optuucznica protiv njih podignuta pred medjunarodnim sudom . To je poazavajuca istina a to ko je odve znao a ko nije je nistavno . Strazno je da nijedna vlast posle toga pa iona Kim Un Vucica zajedno sa svim tim nevladimin organizacijama koje se "brinu" o ljudkim pravima nije podnela tuzbu medjunarodnom sudu pravde da se zlogincima sudi po komandnoj odgovornosti za ratne zlocine ucinjene na teritoriji SR Yu 1999

  4. Ne znam, zašto se stavovi ove žene stalno iznose u javnost kao nešto što je nepobitna istinba, kao dogma o kojoj se ne sme reći ništa što nije u skladu sa njenim nakaradnim shvatanjem bombardovanja Srbije a time i RTS-a? Zašto se, ako je to nečija uredjivačka politika, ne da isti prostor i onim roditeljima čija su decas nastradala na drugim radnim zadacima? Zašto se ne postavlja pitanje KO JE NJIH ŽRTVOVAO? Zar je samo sin Žanke Stojanović žrtva? Zašto se ne objave i oni komentari koji se ne slažu sa shvatanjem i stavovima ove gospodje? Da li je to ono nezavisno novinarstvo? Zacrtamo jedan stav, "ukopamo" se iza odredjene ličnosti i politike a potom se zatvore usta svima koji drugačije misle?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.