Tužilaštvo čeka proveru policije za pokretanje postupka protiv Jovanovića

Ostavite komentar


  1. Verujem da neće biti nikakvog suđenja, a još manje presude. Kao što nema suđenja za helikopter, plagijat, Samavamalu, nema presude za zapaljenu kuću novinara Jovanovića, suđenja licima koji povređuju novinare na protestima. Nema, nema…

    1. Bitno je da osudise i to lepo rebnuse ovu omladinu iz Uzica sto je jajima gadjala baner sa slikom predsednika!Kao da.smo Koreja ili Kina, ne sme vise ni da se izrazava politicki stav koji postade ladno krivicno delo!A prava krivicna dela zavrsavaju i zavrsice u fioci!

  2. Ne moze se protiv buduceg ministra. Preuzima od Djurica resor KiM

    1. @snezana b.
      Vase je pravo da sumnjate, nisam siguran da li ste bot, ako niste izvinjavam se.
      Jovanovic je jedan ineligentan politicar i govori ono sto 0.2 % njegovih glasaca zeli da cuje.
      Da ne znam da je kriminalac,konstantno okruzen ‘Gorilama’ i ucenjen od onog cije ime se ne spominje ,njegove reci bi ne mi prolazile iz jednog u drugo.
      Njegova, opet,inteligencija i sposobnost da pliva u prljavim politickim vodama zemlje Srbije nece izaci na dobro za Cedomira.
      Zasto?
      Postoji 150 miliona odgovora na to pitanje.
      U banku.
      A to je samo ono sto se za sada zna.
      Inace , ja mu ne zelim nikakvo zlo,daleko od toga.

  3. Bice reseno kao i Savamala, Jovanjica, helikopter, ubistvo Saleta Mutavog…..

  4. Čedina odbrana: ne mogu da verujem da me smarate sto sam random liku razbio glavu na godisnjicu masakra u Srebrenici!

  5. Ma, ništa posebno, to se Čeda samo smorio zbog loše našpanovanog reketa…

  6. U svakom drugom slucaju do sada bi svako bio uhapsen.Nevjerovatno na sta je spala policija i tuzilastvo,svi cekaju nalog odozgo,niko ne radi svoj posao. ovo je dokaz diktature od cega i Ceda ima koristi.

  7. Mozda optuze doktora da je glavom agresivno udarao Cedin reket

  8. I vi i Politika davali ste ovom opskurnom tipu , ciji lik i delo zasluzuje obimnu kriminolosku analizu, veliki prostor . A evo Politika i dalje znakovito cuti o reketu, Cedi, lupanju glava…

  9. Šta??
    Zar Cedolino, još nije u Zabeli?
    Vučicu, šta čekaš sa privođenjem pravdi ?!!! Sram da te bude!!!

  10. Ceda ocigledno koristi taktiku naseg predsednika. Postavis mu pitanje o Savamali a on ti prica o uvozu sesira iz Severne Karoline. Ne mogu da verujem da mu vi novinari to dozvoljavate. Jednostavno insistirajte da vam odgovori sa da ili ne. Insistirajte jednom,dva ili dva miliona puta,koliko god je potrebno. Kakvu gradjani sada informaciju imaju o tome da li je Ceda nasilnik ili ne? Pa nemaju informaciju isto kao da ga niste intervjuisali.

  11. A kad će tužilaštvo da proveri odakle mu novac za predratnu vilu u persijskom stilu?

  12. Jos jedna prijava ide u fijoku.
    Zakon ne vazi za miljenike vrlog Vodje.
    Pravna drzava Srbija.

  13. Uopste ne uvazavam doticnog ali i taj je ocito zasluzio,inace tim privatnim „klinikama“krajnje je vreme da se stane na kraj,a drzava mora pod hitno to regulisati,Onaj tko radi u drzavnim bolnicama ne moze raditi u privatnima i krajnje je vreme da se to regulise

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.