Tužilaštvo da sasluša Vučića i Malog

Nakon tvrdnji bivše supruge gradonačelnika Beograda da je on organizovao rušenje objekata u Savamali

Ostavite komentar


  1. Jedini način da saznamo istinu je da Stefanović, pardon doktor Stefanović, povede Vučića i Malog na poligraf. Pa da posle prosledi rezultate tužilaštvu. Tako se u Srbiji dolazi do objektivne istine.

  2. Ma vama niko nikad ne bi i neće odgovarati. Srbi – narod koji će uvek biti nezadovoljan i uvek će nekome naći manu.

  3. Ako je to i izjavila prvo treba poceti od toga zbog cega je to uradila ako je sad vec bisva supruga …

  4. Srpskom narodu nista nece odgovarati,kod svakoga nalaze mane,a oni da se hvataju nekog posla,toga nema. Samo se pljuje ko je dobar ko ne..a u sustini niko im ne valja. Mora narod da se jednom slozi i da se drzi principa,ako idemo da stvorimo bolju Srbiju moramo svi da ulozimo trud!

  5. Neka ih sasluša obojicu, slažem se sa time, i neka utvrde sami da su te izjave besne bivše žene ništa više osim obične laži. Radim kao advokat i dosta sam se takvih slučajeva naslušao.

  6. Potpuno je nejasno dokle ce se ljudi, politicari u dubokoj senci vlasti, i svi osteceni i ucveljeni u ovoj zemlji pozivati na tuzilastvo? Koje tuzilastvo? Na njega imaju pravo da se pozivaju iskljucivo clanovi kohorte na vlasti. Pa oni samo tako i rade, zaboravili ste ? Kad god nesto onerede oni odmah pozivaju da ce "nadlezni otrgani" i tuzilastvo dati poslednju rec. A tuzilastvo je busna lopta koja kunja u njihovom dvoristu. Imedju dzekijeve kucice i motke za ves.

  7. AV:"Ne dam Gašića,Lončara,Malog…!"-Da li ste primetili da je Lončar skrajnut,dok se prašina slegne oko Spasojevića i Zemunaca!?

  8. "Tužilaštvo da sasluša Vučića i Malog"-Vučić i Mali saslušaće tužilaštvo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.