Tužilaštvo da sasluša Željka Mitrovića

Otvoreno pismo vlasnika Pinka bivšem gradonačelniku Beograda Draganu Đilasu izazvalo nedoumice u javnosti

Ostavite komentar


  1. Tužilaštvo bi sigurno reagovalo u nekoj pravnoj državi. Međutim, u vučićevskoj prćiji moraju da čekaju tzv institucionalni mig od nekog ko odlučuje o svemu. Takva je naša demokratija….

  2. Cela Srbija zna da su Djilas i Miskovic najveci lopovi-pljackasi drustvene imovine. Oni su "pobedili" i cuveni JUL po tom pitanju. Problem ove drzave je sto vlast, u ime demokratije i ljudskih prava, dozvoljava da takve bitange, kao i mediji, dobijaju prostor i epitete kao zrtve nekakve diktature .

  3. Jeli bre "rodoljube" kakva muka tebe muči kad lupetaš ovako.Pa jer obećao ovaj tvoj Kradoljub Vučić da će sve tajkune da pohapsi,i šta bi ništa ,morao bi da uhapsi rođenog brata pa kuma pa Tomu diplomu.U pravu je Bora Čorba,neki ljudi samo zinu pa zagade okolinu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.