Tužiteljka Savović odgovorila na tekst u tabloidima u vezi sa smrću dve osobe u zatvorskoj bolnici

Ostavite komentar


  1. Ja ti verujem, ali te molim, ne dozvoli da te viđaju sa Hillom i sličnima, to se ni meni ne dopada ni malo, sem ako je to po zakonu i vezano za neku istragu, strogo poslovno. Elem, lično smatram da je tužilaštvo ključ i glavna batina suzbijanja korupcije i kriminala, i molim sve poštene tužioce (nadam se da se znate međusobno), da se udruže i nađu način da nalože svin inspekcijama, policiji i kome god mogu istragu u vezi mnogo toga što je povezano sa korupcijom i kriminalom, a pre svega početi od vaše kuće) i da podignu optužnice protiv kriminalacz ali i RTS-a ako je ikako moguće i da pozovu građane da izađu masovno i izvrše pritisak na institucije da počnu da rade svoj posao a stvarno u korist građana! Ja npr.kad BiH organizovala protest ne bih šetkala već bih izvršila opkoljavanje tužilaštva i policije i RTS-a i ne bih dozvolila da iko ode kući i mesecima ako treba, dok ne uradi sve što je propustio, razumećete me, sigurna sam! Spavali biste vi na poslu, a mi oko vašeg posla. 12h je prošlo odavno, nemamo mi ni sekund već kasnimo godinama!!!

  2. Bravo Bojana. Većina novinara su „sveznajuće neznalice“. A ovi iz pomenutih medija su „sveneznajuće neznalice“ plus nepismeni . A šefovi bivši vozači , portiri…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.