TV Pink: Država da zaštiti novinare koji su na meti nasilnika Saveza za Srbiju

Ostavite komentar


  1. A ja bih pitala te tzv novinare ko ce da cuva osnovna ljudska prava svih gradjana Srbije o kojima ovi „novinari“ bez ikakvih sudskih procesa, bez ikakvih dokaza govore najbrutalnije reci! Ja ne razumem da jedan novinar u 21 veku daje sebi za pravo da naziva druge (bez ikakvih pravnih dokaza) lopovima, teroristima, fasistima itd. Ko moze narod da odbrani od ovakvkih „novinara“‘! Pored toga: ko ce stanovnike druge nacionalnosti da odbrani od ovih „novinara:““ koji svakom recenicom seju medjunacionalnu mrznju. Danas je u Srbiji tesko ziveti kao ne-srbin! Jace jos, greh je biti hrvat, crnogorac, makedonac, albanac! Sve to kao posledica raspirujuceg govora mrznje preko ovih medija! Zar nije zalosno biti gresan zato sto si se rodio kao hrvat ili albanac! Zar neko moze da bira ko ce mu biti roditelji? Ovi „novinari“ trebaju da ispituju prvo sebe, gde su oni pogresili. Sta su ucinili onima koji nisu na vlasti, onima koji nemaju pravo na samoodbranu pre nego traze odbranu za sebe. Neka razmisle malo o tome da svaki covek ima pravo na odbranu a ne samo oni kojima je drzava preko svojih medija i institucija omogucila to pravo!

  2. imali ste nekoliko šansi i svaku ste prokocakali zbog pohlebe vašeg vlasnika. iskreno podržavam da se vaša dozvola za nacionalnu frekvenciju preispita u što kraćem roku posle obaranja ove diktature jer očigledno vi ne menjate navike još od slobinog vremena. Nemam ništa protiv da postojite samo sam protiv toga da imate nacionalnu frekvenciju i zloupotrebljavate je već 25 godina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.