U Bačkoj Palanci dete poginulo od strujnog udara: Sramotan napad predsednika opštine na novinarku zbog postavljenog pitanja (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ko ima vlast, taj treba da naređuje i kažnjava one, koji naređenja ne izvršavaju.Ako je nesposoban da greške ispravi i to putem naredbi određenim stručnim službama, onda sedi na pogrešnom mestu.Zamislite da Putina pitaju o vojsci, a on kaže za to da se obratite generalima, a ne njemu!

  2. Predsedniče Bačke Palanke, znamo da Vam je predsednik države rekao da izlazite na teren, ali da rešavate probleme – a ne da se šetkate kao na korzou! I zašto vikom na novinare imitirate neke robusne čelnike?! Znate, novinari su tu da pitaju a Vi da odgovarate jer su novinari SAVEST društva. E, da je živ Đoka Vještica…

  3. Ovog je iznervirala žena kod kuće,i sad se treska ko malo dete,a pitanje je potpuno na mestu

  4. Napad, najbolja odbrana. Ovo je bagra neviđena, ništa im sveto nije. Samo se bave novim učlanjenjem, izborima, idu od kuće do kuće slikaju se, žderu paprikaš, ljude su doveli na ivicu propasti i sad kao pomažu kupuju im lekove od para koje uzimaju kao harač od zaposlenih i tako dobijaju simpatije. Uclanjuju sirotinju kojoj znači i taj andol mesečno što im kupi a pritom nisu svesni da su zbog njih u takvoj situaciji.

  5. Ovakav javasluk i drskost nije vidjena U ovij zemlji.uvek je bilo ali ovi visee nemaju meru ,misle da su nedodirljivih,ali nicija nije gorela do zore.Samo sto se ti ljigavci U raznim oblicima provlace od 90-tih ,uvek U drugom jes gorem pakovanju.Ovaj narod su vec porobili i unistili,zaglupeli i tako ga doveli do prosjackog stapa pa sad mogu da gar gaze koliko im volja.

  6. Dok narod ne uzme stvari u svoje ruke. Ova država je okupirana od bahatih korumpiranih, nepristojnih ljudi koji je uništavaju i teraju građane da bolji život potraže na nekom drugom mestu na planeti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.