U čemu je tajna bilborda Branimira Nestorovića: Beograd preplavljen reklamama kontroverznog doktora

Ostavite komentar


  1. Od kad se to profesor Medecinskog fakulteta zove „kontroverzni doktor“?

  2. Veoma je ozbiljna situacija kod Nas I u svetu, Nestorovic, Dacic, Milica, Obradovic, Jovanovich, Vucic I njima slicnima njima nema mesta u politici.U politici nema mesta sarlatanima,zenskim zavodnicima I onima Koji nedaju prava nacionalnom zajednicama.Ja Sam vojvodjanski Srbin I Meni su bliski ovdasnje nacije Sa njima dam skolu pohadjao,Sa njima drugovao,Sa njima Sam Dane provodio I Danas se vidjamo u ovom poznim godinama. O Srbijancima Sa one strane Dunava nemogu nista lepo da kazem iako su mi poznati u negativnom smislu.Izvinite za Moji iskrenost.

  3. Bio je sjajan pulmolog, ali je svojim antivakcinaskin stavovima naneo mnogo zla! Jos i politika! Ociti kriza srednjih godina drma doktora, a voli i da se vidi na TV. Sramota!

  4. Njegovi stavovi nakon javnog pojavljivanja su posebna prica. Ali strucnoat ovog doktora mogu da osporavaju samo oni cija deca nisu imala problema sa plucnim bolestima.

  5. Ja komentarišem da bih vas nervirao, znam da ste “demokrate” i da nećete komentare objaviti

  6. Mi zivimo u reality-iju 24/7, ovo je zemlja cuda! Moze Nestorovic da bude top lekar ali kao covek je pajac. Ej, da se bori protiv prozapadnog uticaja?!!! Najbolje da se deklarisemo kao Kineska pokrajina, sto da ne, a jos bolje da on izabere neko selo u Kini ili Rusiji pa ode da zivi tamo kad mu se toliko svidja.

  7. Nestor je car,ima jedna poslovica koja kaže doktor može da bude budala ali budala nikad doktor,dje sad korona nema je ,šta lažu Nemci za PSR test čista izmišljotina,lažima nikad kraja,Nestora za predsednika,dosta su Srbiju vodili bravari i stolari i mesari.

  8. ovaj na sve nacine pokusava da se opere za glupost i neznanje koje je pokazao prilikom izbijanja korone lekar sarlatan

  9. Da nije zalosno bilo bi urnebesno. I kao ne znate zasto Nestor nije kandidat? Ne znate da su pretili notarima i ostalo?

  10. Mnogo vas žulja Nestorović! Voleli biste da je Vučićev čovek, pa vas plaši što nije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.