Konstitutivna sednica SO Šid održana je juče i na njoj su potvrđeni mandati odbornicima, a skupštinsku većinu će činiti lista DS-G17 plus, kao i DSS i SPS. Za predsednika opštine Šid izabran je Milenko Dabić iz redova demokrata, a zamenik mu je Srđan Malešević iz DSS. Predsednik Skupštine u novom sazivu biće Živko Trbuk iz G-17 plus, a njegov zamenik Dragan Panić iz SPS.

Konstitutivna sednica SO Šid održana je juče i na njoj su potvrđeni mandati odbornicima, a skupštinsku većinu će činiti lista DS-G17 plus, kao i DSS i SPS. Za predsednika opštine Šid izabran je Milenko Dabić iz redova demokrata, a zamenik mu je Srđan Malešević iz DSS. Predsednik Skupštine u novom sazivu biće Živko Trbuk iz G-17 plus, a njegov zamenik Dragan Panić iz SPS. Zanimljvo je da su nakon izbora prvog čoveka opštine svi odbornici SRS, njih 13, na poziv dosadašnjeg predsednika opštine Mite Avramova napustili sednicu i Avramov je tom prilikom izjavio da ne veruje u koalicuju DS-DSS-SPS, da će ona sigurno biti kratkog roka i da će ubuduće radikali biti jaka opozicija u lokalnom parlamentu.
Sombor – Povodom Dana MUP-a i Dana policije, lokalna samouprava u Somboru ručnim satovima nagradila je Josipa Koberskog, višeg policijskog narednika iz Odeljenja kriminalističke policije, Milana Filipovića, starijeg vodnika iz Odeljenja policije i Predraga Manojlovića, mlađeg policajca prve klase iz Odeljenja saobraćajne policije. Na svečanosti u Somboru saopšteno je da je policijski narednik prve klase Predrag Mladenović, radnik Odseka pogranične policije, za ostvarene rezultate dobio nagradu ministra unutrašnjih poslova, koja mu je uručena na centralnoj svečanosti u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari