U KBC Bežanijska kosa smešteno 107 kovid pacijenata

Ostavite komentar


  1. Postoje u ovoj državi i ne-Covid pacijenti, koji su uglavnom u znatno težem stanju, ozbiljno bolesni, a mnogi od njih su i životno ugroženi. Oni mesecima čekaju na preglede, a o prijemu u bolnicu i adekvatnom lečenju mogu samo da sanjaju. Znate li koliko stotina takvih ne-Covid pacijenata je pre mesec dana zakazalo termine za preglede u KBC-u Bežanijska kosa, jer su im prethodno zakazani termini otkazani u vreme vanrednog stanja, a sada su ponovo „izvisili“, jer je ova bolnicaa preko noći pretvorena u Covid bolnicu, a njima nije ponuđeno da u istom terminu budu pregledani negde drugde? Moj otac, primera radi, ne uspeva da stigne do vaskularnog hirurga već punih pet meseci, a preti mu amputacija noge. Mislite da je ikoga briga za to? Neeeee! Vladajuća partija ga se setila samo par dana pred izbore, sa nadom da će ga izvrbovati da glasa za njih, i to je to. Na tome se sva navodna briga završava.

    1. U pravu ste. Ja sam srcani bolesnik i lecim se na B. Kosi. Medjutim, ni ja ne mogu da dodjem do lekara, a imala sam zakazane kontrole. Sramota!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.