U Kikindi za vikend promocija "Dana piva" i Noćni bazar 1Foto: M.P./Danas

Promocija piva, banatskih specijaliteta i puno zabave i muzike očekuje posetioce u centru Kikinde gde će se u petak, 5. avgusta od 18,30 časova održati promotivni program zrenjaninskih „37. Dana piva“ a naredna dva dana slede Noćni bazar kao i trodnevno takmičenje „Invictus chalenge“ u SC Jezero.

Ali, krenimo redom.

Ljubitelje piva očekuje promotivni program zrenjaninske manifestacije „Dani piva“, gde će pored obilja penušavog napitka biti predstavljena prepoznatljiva banatska jela i specijaliteti.

Kako je ocenila Jasmina Milankov, v.d.direktor Turističke organizacije Kikinde, Kikinđani u Zrenjaninu promovišu svoju manifestaciju „Dani ludaje“, a Zrenjaninci njihove „Dane piva“ u Kikindi, podržavajući se i sarađujući međusobno, kao dobre komšije.

Takođe u petak, u 20 časova, u dvorištu kurije biće održan kocert KUD „Mokrin“.

Celog vikenda, od 5. do 7. avgusta, na SC „Jezero“ održavaće se takmičenje „Invictus chalnge“ u veštinama na vodi a pobednik takmičenja predstavljaće Kikindu na finalu 27. avgusta u novosadskom Spens-u.

U subotu, 6. avgusta u 18 časova pa do ponoći je Noćni bazar na kome će se predstaviti mali proizvođači sa svojim rukotvorinama i originalnim proizvodima.

U nedelju, 7. avgusta, biće održana „Mala škola rokenrola“ u saradnji sa muzičkim studijem Maus.

Koncert na kome će se predstaviti šest malih rok bendova počinje u 20 časova, u dvorištu Kulturnog centra.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari