U Norveškoj političari imaju svoj rok trajanja

Naši ljudi u svetu: Stomatolog Nikola Petronijević kaže da bi se u Srbiju uvek vratio drage volje u naučno-istraživačkom kontekstu

Ostavite komentar


  1. „To je mesto gde političari imaju svoj rok trajanja i ne mogu postati prestolonaslednici“ A stalno se preskace da je Angela Merkel iz zapadne demokratije „uzurpirala“ skoro dve decenije funkciju kao kraljica?

  2. To što radi Norveška nije za dobrobit njihovog naroda, nego je to direktan napad na predsednika Vučića i Srbiju.

  3. Svako ko ode iz Srbije retko iči niko se nike vratio ili pozalio ma gde ziveo tamo oni neznaju ko ke na vlasti njih zanima rad i zivotttt politicari ne vladaju po 30 god kao npr eto Dacic on je taj fenomen i zato narod bezii ostace samo o i da vladaju sami sa sobommm

  4. A sada si se vratio sa svojim posteno zaradjenim kapitalom da zidate kule i gradove e nece moci dok smo tu ja djura i ostali koje ste tokom rata pobili ….

  5. Malo je reci da su Srbi bili negativno predstavljeni. To je bila kampanja gde se sve sto se moglo reci pozitivno o Srbima ili precutkivalo ili ‘razvodnjavalo’ nazivima da je kao iz bivse Jugoslavije a sve negativno je isticano uz jasno povezivanje sa Srbima i visestruko ponavljanje. Uz to su Albanci, Bosanci i Hrvati imali potpuno suprotan, povlasceni tretman. Obicni Norvezani nemaju naviku da procitaju vest iz vise izvora da bi stekli balansiranu sliku tako da su ‘progutali’ ovu propagandu.

  6. Tako je komšija – sve si lepo rekao – pozdravi sve tvoje – milomi je što si uspeo – pozdrav

Ostavite komentar


Društvo

Lekari u Beču operišu pomoću robota 10

Lekari u Beču operišu pomoću robota

Hirurzi klinike Floridsdorf u Beču dnevno obave po tri operacije uz pomoć Da Vinči robotskog hirurškog sistema, koji poseduje četiri ruke i postiže ogromnu preciznost prilikom rada, smanjujući postoperativne traumatske bolove i skraćujući period oporavka pacijenta, rekao je FoNetu hirurg Teodor Kapitanov.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.