U novi Klinički centar isključivo "novi" pacijenti

Nakon svečanog otvaranja novi Klinički centar Niš se čisti i steriliše, kako bi počeo da radi u ponedeljak

Ostavite komentar


  1. I ovde se traži dlaka u jajetu. Kakvi smo to mi ljudi. Pa do juće za neverovati je, Niš nije ima jednu jedinu angio salu, sve kardiohiruške operacije su se obavljale u Beogradu, to iz ličnog iskustva znam. Da ne nabrajam dalje

  2. sve u svemu i ta saobracajnica koja ih odvaja nije neka prepreka bolje tako nego da se pacijenti salju po drugim gradovima.od velikog znacaja je ovo za NIS ali i okolne gradove.

  3. Pa normalno je da se trazi dlaka u jajetu kad nesto platis ,a nisi zadovoljan kvalitetom,uslugom…
    Nije cilj kritika radi kritike vec da je moglo bolje. Od pre par godina operaacione sale se u svetu grade kruznog oblika, jer se npr mrsa krije po coskovima postojecih koji se tesko mogu sterilizovati od operacije do operacije tj brzo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.