U Orahovcu zapaljena kuća Nikole Simića

Ostavite komentar


  1. Sva nematerijalna i materijalna imovina ulazi u *proračun štete od požara izazvanog lomom starog ili novog pravnog temelja( sa početkom rada postupanja i nadležnosti od 15. februara 1964, radi nove i dalje dvostruke zaštite ) … Sprovedeno u delo radne kazne od hiljadu godina robije , sa naslednim delom(*dokazanim i dodatim u vremenskom toku kumulativnog dejstva bezakonog dela ) otplate duga načinjenog nanetom materijalnom štetom(pri lomu) biće odgovorno(„lice“ , ne… ili poznato, svejedno – odlučite sami ) biće, koje voli huligane i udružene zločince koji streljaju zarobljene mladiće(„sto za jednog“) . Sa njim, primerno će biti sankcionisana i odgovorna bića, koja zažmuriše(saučestvovaše)ili stražariše pri lomu(postavljanju) i proslavljanju požara- krvoprolića .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.