U programu javnog servisa cenzura i ignorisanje vesti

*Pokret podneo krivične prijave protiv svih članova Upravnog odbora RTV-a zbog nesavesnog rada u službi  *Milica Kravić: Ne dozvolimo da i ono malo slobodnih medija u Srbiji nestane  *Lazović: Pokazali smo da ne pristajemo na laži koje nam podmeću
Pokret "Podrži RTV" uz podršku aktivista Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" održao protest u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Podrska Srpskoj Atini! Oterajte olos da vam ne zagorca zivot kao nama gedzama

  2. Nikad smesniji protesti se odrzavaju po Srbiji,morate malo da poradite na brojnosti.

  3. Molim sadasnju vlast da ukine javni servis RTV Vojvodina jer su produzena ruka ljudi koji ruse ovu drzavu. RTV treba pripojiti RTS-u. Srbija treba da ima Jedan Javni servis a ne dva. To je najveca greska koja je napravljena posle petog oktobra.

Ostavite komentar


Društvo

Lekari u Beču operišu pomoću robota 10

Lekari u Beču operišu pomoću robota

Hirurzi klinike Floridsdorf u Beču dnevno obave po tri operacije uz pomoć Da Vinči robotskog hirurškog sistema, koji poseduje četiri ruke i postiže ogromnu preciznost prilikom rada, smanjujući postoperativne traumatske bolove i skraćujući period oporavka pacijenta, rekao je FoNetu hirurg Teodor Kapitanov.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.