U rođendanskom broju Danasa sutra čitajte….

Punih 20 godina sa vama

Ostavite komentar


  1. Čim se prekosutra pribudim kupiću jubilarni broj lista DANAS, za sutra ću izabrati neke srpske novine.

  2. Najboljem i najprofesionalnijem međ srpskim novinama, Danas-u, srećan rođendan.
    PS Koji je car ovaj Dragoljub Petrović!

  3. I ja ću isto sutra ovo otići do ovoga jednoga kioska, i uzeti ovo vaše jubilarno sada izdanje Danasa. I jedva čekam da vidim kako izgleda ovaj vaš rođendanski broj. I da vidim to dali ste vi još šta bili pisali povodom izlaska ovoga vašega rođendana.

  4. Srećan rodjendan jedinoj objektivnoj dnevnoj štampi u Srbiji

  5. Sve čestitke u nadi da ćete prebroditti sve krize koje pogađaju celokupno novinarstvo i uošte pisanu reć. Kupio sam taj prvi broj Danasa i čuvao ga zajedno sa mnogim prvim brojevima novina koji su ujedno bili i poslednji. Mesto svetog pisma sam nosio Koraksovu zbirku karikatura. Nažalost 09.06.1999.god. me podseća na Kumanovsku kapitulaciju i egzodus Srba i Roma sa KiM. Albanski vandali su mi popalili sve knjige i zbirke novina i časopisa pa i Danas. Iz te ljubavi i kometarišem po nešto i ne ljutim se što ne objavite baš sve što napišem jer ste mi evo 20. god. nada da Danas može doneti bolje sutra.

  6. Izvesnom Siniši Škarici, autoru prvog komentara, Danas nisu srpske novine. Donekle je u pravu: u Danasu nema primitivizma i populizma, nema lažnih vesti, nema teorija zavera, prostakluka i nepismenosti, nema dakle svega onog što karakteriše ogromnu većinu dnevnih srpskih novina. Danas čak ni Vučić ne čita, ali ga očigledno čitaju njegovi botovi koji ga preplavljuju priprostim, glupim i besmislenim komentarima i njima pokušavaju da obezvrede još jedini postojeći dnevni svetionik pameti i čestitosti u Srbiji.
    Uredništvu i novinarima lista Danas od srca čestitam jubilarni rođendan.

  7. Koristim priliku da vam čestitam rođendan. Onima koji vas pljuju poručujem: "Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Tako je i kad si glup".

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.