U saobraćajnoj nesreći na putu Niš-Svrljig poginula jedna, a povređene dve osobe 1Foto: V. Torović

U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu od Niša ka Svrljigu poginula je jedna osoba (61), a dve su povređene, od kojih je jedna životno ugrožena, potvrđeno je u niškoj policiji i Univerzitetskom kliničkom centru.

Do nesreće je došlo jutros oko 10 časova u ataru sela Vrelo, kada su se sudarili kombi marke “folksvagen” knjaževačkih oznaka i “audi” niških registarskih oznaka, iz kojeg je nastradala osoba.

“Nakon hitne dijagnostike po trauma protokolu, u reanimaciju Urgentnog centra UKC Niš, primljen je pacijent N. K, kome su konstatovane teške telesne povrede i trenutno se nalazi u životno ugrožavajućem stanju”, naveli su u UKC-u.

U ovoj ustanovi su precizirali da su kod N. K. utvrđene višestruke povrede i prelomi rebara i grudnog koša, a sumnja se i na povredu vratnog dela, odnosno jednjaka.

“Zbog ozbiljnosti i težine povreda, pacijent će odmah biti podvrgnut hirurškim intervencijama, radi daljeg zbrinjavanja”, rekli su.

Drugi pacijent, N.J. je oguljotine i ogrebotine, ali će biti zadržan u bolnici radi daljeg praćenja njegovog zdravstvenog stanja, dodali su u UKC.

 Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari