U Srbiji ima više od 4.500 divljih deponija

Ostavite komentar


  1. Nijedna srpska vlast od raspada Jugoslavije nista nije uradila na temu divljih deponija, a to je, posle teme odumiranja sela pa i cele Srbije, najveci problem ove napacene zemlje. Mada, imamo mi jos mnogo problema u istom periodu: korupcija, tranzicija(koja je unistila industriju i bankarstvo), zdravstvo…

  2. Neverovatno je kako nicu preko noci? Dodje bager i izravna zemljiste i zdravo,deponija spremna ,ima ih u okolini Fuske Gore koliko hocete.Da stavis tezgu tu neku da prodajes odmah bi ti se pojavili komunalci i ostali paraziti za reket.i kako onda nicu ?

    1. Goran Trivan srami se i uci od pametnijih.Djindjic je rekao pocisti ispre svog dvorista prvo.Glavni grad je djubretarnica.Pogledaj samo splavove.Reka im izvacila djubre na ruke samo da ga skupe.E ne.U vreme demokrata postojale su kazne .Sad je ocito ko vise da.Sramota

  3. Pa naravno da imaju problem jer u javnim preduzećima koji su nadležni da rešavaju te problema sede kojekakvim paraziti, a ja koja sam se školovala i imam dve diplome iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine sedim kući jer nisam partijsku čovek!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.