U Srbiji još 260 obolelih i pet preminulih, ukupno 6.890 zaraženih i 130 umrlih

Izlečeno do sada 977 pacijenata

Ostavite komentar


  1. Molim nadlezne u Srbiji da uzmu olovku i izracunaju, koliko pari rukavica i maski je potrebno nedeljno, ako:
    – Oko milion osoba starijih od 65 godina izadju u setnju 3 puta nedeljno i jednom u prodavnicu.
    – Oko 2 miliona zaposlenih idu 5-6 puta nedeljno na posao.
    – Oko milion ostalih osoba (deca itd, nezaposleni itd.) izadju 2-3 puta nedeljno u kupovinu, ili u setnju.
    – Najmanje 100.000 osoba u najtezoj situaciji (lekari, sestre i pomocno osoblje, policija, vojska itd.) moraju da koriste bar 2-3 maske i bar 3 para rukavica svakog radnog dana itd.
    U Boru nismo mogli da kupimo ne 5% od toga sto se trazi, a verovatno je slicno i u drugim gradovima.
    Boza Bogdanovic, Bor

  2. Zbog preteranog i nepotrebnog polic. Casa za vikend i juce, danas su ljudi eksplodirali i ima ih gomila sto je potpuno razumljivo. Umesto da su izbalansirali ovaj i prosli vikend….

  3. Haha popustanje mjera.Do jutros ekstremno a sad vec i pobjedili pademiju.Kon za nedelju-dve ukidanje epidemije.A svi pametni znaju scenarijo.Ukidanje za 10-15 dana pa izbori krajem maja a onda korona se vrati i oet stoka sitnog zuba bice kriva „jer nije slusala instrukcije.Uzas ce biti jos veci.Zemlja koja broji skoro 7000 registrovani sa koronom (svaki dan 260-450 novih) sa preko sto na respiraaatorima proglasava pobjedu nad epidemijom.Ludilo se nastavlja.

  4. U nedelju 360 zaraženih. Juče 312 , danas 260.Pretpostavljamo da će sutra cifra biti oko 200 ljudi…tako da od sledećeg ponedeljka i zvanicno se proglašava pobeda u „ratu“protiv virusa.
    Ista ekipa je proglasila i pobedu u ratu protiv NATO u Kumanovu 1999
    UZASNI LAZOVI

  5. I da, čujemo odjednom kako je virus počeo lagano da se kezi i evo ga! Opet postaje najsmešniji virus na svetu, i to odmah iza Vaskrsa. Oo! šta ovi Europljani opet dramatizuju i pozivaju na isti oprez?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.