U Srbiji još 304 obolela i sedam preminulih, ukupno 5.994 zaraženih i 117 umrlih

Najnovji podaci

Ostavite komentar


  1. Zašto prikazujete crkvu, o naši dobri i pomalo pošteni novinari. Dođite kod mene na gradilište da vidite kako nekoliko stotina radnika trči okolo, dahće, pljucka i pere ruke samo vodom. A pomalo i pije iz iste flaše.

  2. Ne stojimo uopšte odlično i ove brojke su i zabrinjavajuće i nimalo optimistične.

  3. Ne znam da li živimo u nekom paralelnom svetu, ali šta je ovde odlično? Restrikcije kakvih praktički nema nigde u svetu, policijski časovi, itd., a u zadnja 4 dana imamo preko 1500 zaraženih. S kime se to upoređujemo kada dr Kisić kaže da stojimo odlično i da oni rade dobar posao? Ja vidim vrlo loše rezultate, veliki broj inficiranih i nepostojanje strategije u borbi protiv virusa. Pogledajmo u komšiluk i zapitajmo se šta to Hrvatska radi i kako to da oni danas imaju samo 18 zaraženih, a od početka epidemije samo 1832 i 39 mrtvih? Priče dr Nestorovića (da, istog onoga koji je pričao o najsmešnijem virusu u istoriji čovečanstva koji postoji samo na Facebooku) da Hrvatska radi nepouzdane testove ne piju vodu i još su jedan šarlatanski ispad dotičnog „stručnjaka“. Ako su nepouzdani, znači li to da Hrvati imaju još manje zaraženih nego što prijavljuju? Ako su nepouzdani i imaju puno zaraženih, kako to da masovno ne umiru? Razlika je što kod njih struka, a ne politika vodi ovu borbu. Premijera, a pogotovo predsednika nema na televiziji, oni ne izveštavaju o stanju, ne prete ljudima, ne dele respiratore, ne daju savete lekarima,..

  4. Pravi broj umrlih od korone ćemo možda dobiti posle nameštenih izbora, osim ako neki insajder ne objavi. Doduše, većina građana to neće imati gde ni da vidi ni fa pročita, s obzirom da nam je N1 ukinut a većinu trafika drži njihov kolega mafijaš.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.