U Srbiji još 64 novoobolela i jedan umrli, ukupno 10.438 zaraženih i 225 preminulih

Do sada izlečen 4.301 pacijent

Ostavite komentar


  1. Cudno. U nas je stepen smrtnost izuzetno nizak, samo 2, 16%. Medjutim, procenat izlecenih je samo 41,20%, dok je u Nemackoj, u kojoj je smrtnost duplo veca, 4,52% je procenat izlecenih oko 87%, dakle, duplo veci nego u Srbiji. Kako to?

    1. Pa, lepo. Nemci jednostavno nemaju tako „kreativan“ Zavod za statistiku sa pratećim službama koje stvar drže pod kontrolom.

      1. Naša pesma “ statistika naša dika,što želi to naslika“.Jel neko pokrenuo pitanje za čega služi „Batut“sem za zapošljavanje članova partije ?

    2. Ukupno zarazenih 10438. Od toga umrlih 225, hospitalizovano 837 a na respriratorims 20 i izlečenih 4301, što ukupno čini 5363 slučaja a ostatak do ukupnog broja zaraženih je misterija. Eto kako.

    3. Smrtnost se računa u odnosu na ukupan broj zaraženih u Nemačkoj,kod nas na ukupan broj stanovnika.

  2. Hospitalizovan. Uporno koristite odvratne i nepotrebne tuđe reči. Povraća mi se od takvih novinara. Fizički.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.