U Srbiji svaki deseti za NATO

Ostavite komentar


  1. taj uzorak nije reprezent, mnogo vise ili vecina podrzava nato clanstvo, kako bi se spasili laznog ,,bratstva,, sa rusima koje nam je donelo samo nevolju kroz istoriju,…

    1. A koliki je Vas uzorak Mihajlo-miki? Ili Vama nije potrebna anketa sa bilo kojim uzorkom jer Vi eto ZNATE i nema sta da se vise raspravlja o tome.

  2. Зар у Србији има само 10% кукоља ?
    Отворено речено и то је премного.
    Срамотно !

  3. Nerazumno je sprovesti ovakvu anketu u drzavi,koja je u ‘celicnom zagrljaju’ Rusije i njene propagande.Pocev od proruskih tabloida tipa ‘informer,kurir,alo,pravda,novosti,politika…sve je to ‘u sluzbi’ velicanja Putina i Rusije,i pljuvanje po EU i USA!Za sve NEsrbe,na prostorima SFRJ,intervencija NATO je verujte „Bozji dar“.Znaju svi sta je srpska ratna masinerija radila u Hrvatskoj,BiH,Kosovu,a verovatno(po izjavi podpredsednika vlade Seselja),i Makedonija bi isto prosla!E,zato BRAVO za ‘USAF’ i NATO!!!!

  4. Ovo je realan rezultat istrazivanja.U protivnom,trebali bi da ginemo za americke interese po belom svetu,sve do poslednjeg Srbina.Nikada sa NATO-fasistima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.