Novi Klinicki centar u NisuUKC Niš: Foto Beta/Saša Đorđević

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko ponoći u centru Niša povređeno je pet osoba, a dve sa težim povredama zbrinute su u Univerzitetskom kliničkom centru i u stabilnom su stanju, saopštili su policija i UKC.

U niškom UKC su kazali da su dva pacijenta “zadržana na Klinici za ortopediju i oba su stabuilnih vitalnih parametara”.

Muškarac M. Z. (34) ima prelom gornjeg okrajka leve bitne kosti i prelom palačne kosti na levoj ruci, a biće operisan kada se steknu uslovi, a devojka T.K. (27) ima prelom desne nadlaktice, ali nema indikacija za operaciju.

U toj zdravstvenoj ustanovi su dodali da su još tri povređene osobe, P.S. (27), A. Ž. (26), kao i taksista I. S. (39), „sagledane i nakon ukazane pomoći puštene kući“.

Nesreća se dogodila u Dušanovoj ulici, kada je vozilo „audi“ kruševačkih tablica, krećući se velikom brzinom, udarilo u taksi vozilo “tojota”, oborilo saobraćajni znak, a zatim se zabilo u prodavnicu.

Automobil je u udesu skoro potpuno uništen.

Svedoci udesa kazali su da je “srećom izbegnuta veća tragedija” jer je u toj ulici sinoć bilo dosta mladih ljudi koji su “izašli u grad”.

Prema pisanju pojedinih medija, vozač „audija“ M. Z. i njegov saputnik A. Ž. navodno su osuđivani zbog nasilničkog ponašanja i nošenja oružja.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari