U Zaječaru započela nova akcija Delta Holdinga „Naše selo“

Ostavite komentar


  1. Pa kako zar taj Miskovic nije tajkun koji je pokrao ne zna se koliko? Tako rece sadasnji predsednik sns-a, a evo on bas sa sns-om opet saradjuje. Ko je ovde lud? Jel to znaci da je i sns lopovska stranka kada saradjuje sa onima za koje kazu da su lopovi?

  2. Miškovića je Vučić razapinjao na krst u svim medijima a sada njegov podguznjak, ova ljudina, Ničić saradjuje sa istim tim Miškovićem, pa ko je ovde, u Srbiji, lud ?!?!

    1. Kada je Miskovic podizao zasade od 150hektara u okolini Zajecara, Bosko nije zeleo ni da cuje niti da se sastane sa doticnim, pa poslao neke cinovnike. Izgleda da se klima promenila, sada se hvali na sva usta taj isti Bosko Trosko. Interesantno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.