U Zrenjaninu grejanje do 1. maja iako se danas završava grejna sezona 1Foto: Nadica Jakovljev

Danas se zvanično završava ovogodišnja grejna sezona. Zrenjaninska “Gradska toplana” najavljuje da će grejanje biti nastavljeno do 1. maja, u skladu sa dnevnim temperaturama.

 

Jutros su u Zrenjaninu, u stanovima koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja, radijatori bili topli, iako je po gradskoj odluci, grejna sezona završena. Tako će biti i narednih dana, ukoliko vremenske prilike to budu zahtevale.

  • Iako je zvaničan kraj grejne sezone 15. april, i narednih dana isporučivaćemo toplotnu energiju u skladu sa vremenskim prilikama, kažu u JKP “Gradska toplana”.

U “Gradskoj toplani” dodaju da će, s obzirom da su za narednu nedelju najavljene niske temperature, toplotna energija potrošačima biti isporučivana onoliko koliko bude potrebno. I tako sve do 1. maja kada se sezona konačno završava.

Grejnu sezonu  koja je na izmaku, u JKP “Gradska toplana” ocenjuju kao sezonu bezu većih kao sezonu koja je protekla bez većih havarija. One manje, uglavnom na sekundarnim instalacijama, sanirane su u najkraćem roku.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari