U Zrenjaninu obeležena 77. godišnjica „Krvavog januara“

Pomen žrtvama nacista

Ostavite komentar


  1. sasa santovac..hahahahaha..SRS ispljuvak,ciji je bivsi shef pljuvao na sve sto ima veze sa komunizmom,socijalizmom i antifasizmom od 1990-te na ovamo !! U nasem gradu tokom devedesetih,taj lik (sasa s.) je bio „prva perjanica“ SRS i sta mislite koju je „politiku“ propagirao i upraznjavao ??? Pa naravno,istu kao i njegov predhodni shef !! A danas polaze cvece zrtvama !! Da nije strasno bilo bi groteskno !!

  2. Bilo bi lepo da se gradske vlasti sete i koncentracionog logora, u kome su hiljade Banacana svih nacinalnosti svoje rodoljublje i nepristajanje na tiraniju placali sopstvenim zivotima i neiskazanim patnjama.Osim retkih entuzijasta, koji povremeno logor okite suvim cvecem, niko od celnika grada, bez razlike kojim strankama pripadali, vec decenijama unazad nezainteresovano prepustaju zubu vremena ovo memorijalno zdanje koje opominje da se zaboravljeno moze ponoviti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.