Đaci nižih razreda sledeće nedelje redovno u školu, viši razredi i srednjoškolci ostaju onlajn

Najnovija odluka Kriznog štaba

Ostavite komentar


  1. A ja idem na biro. Pa neka Ruzic/Brnabic cuvaju decu svojih glasaca. Nemam koristi od njihovih laznih grafikona, i nebuloznih izjava. Kome to radi posao, nek se zrtvuje. Meni ne pada na pamet.

  2. Strašno je da se žrtvuju deca zarad politike i vlasti. I škole i vrtići prepuni su zaražene dece.

  3. Deca su u školi oko 3 sata,a ko čuva decu posle škole?I onda važi zakon da neko mora da bude sa decom mlađom od 12 godina?

  4. Strasno je više,ova odluka da deca nižih razreda idu u školu,lepo je doktor Kon rekao da je rizik od virusa soja i da napada najmlađe.Nemogu da verujem treba zaštititi maksimalno našu decu svako gleda svoj interes,a deca nagrabuse.Sta radi roditelj i ja radim i imam troje dece pa se kombinuje jedno dete na onlajn a ovo dvoje u školi pa da pokupe virus i donesu.

Ostavite komentar


Društvo

Kako je Miloš Vučević plagirao ekspoze Ane Brnabić? 6

Kako je Miloš Vučević plagirao ekspoze Ane Brnabić?

Novi premijer Miloš Vučević svoj program rada kada je reč o obrazovnoj politici bazirao je na sličnim obećanjima kao i njegova prethodnica Ana Brnabić. Međutim, letimičan pogled na dva ekspozea pokazuje da je Vučević na više mesta doslovno prepisivao od dojučerašnje premijerke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.