Učenicima Matematičke gimnazije pet medalja na Međunarodnoj olimpijadi

Ostavite komentar


  1. G. ministre, zar ne bi bilo svrsishodnije namenski sagraditi novu zgradu Matematičkig fakulteta umesto rekonstrukcije (šminkanja) bivše glavnjače? Sredstva za novu zgradu ETF su obezbedjena, zašto ne i za matematičare? Možda bi vlada mogla da odustane od pokretanja dva nova ministarstva? Mogu da ponovim računicu i poredjenje vlade Srbije i SRN pa da se uverite koliko u procentima vodimo ispred zemlje sa preko 82 miliona stanovnika. Dosta vise lamentiranja, nek se političari posle svog mandata vrate u bazu da rade a ne da se za njih izmišljaju politička radna mesta (n.pr. Toma Nikolić , Dinkić, Svilanović i da ne nabrajam….)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.