Učenik Vojne gimnazije nožem povredio učenicu 1

Učenik četvrtog razreda Vojne gimnazije, u internatu te škole prethodne noći oko 22.50 časova, nožem je povredio učenicu četvrtog razreda, saopštiolo je danas Ministarstvo odbrane.

Kako navode, učenica je sa lakšim telesnim povredama zbrinuta na Vojnomedicinskoj akademiji i njeno stanje je stabilno. Učenik Vojne gimnazije takođe je zbrinut na Vojnomedicinskoj akademiji.

Na lice mesta izašli su pripadnici Vojne policije i dežurni zamenik višeg javnog tužioca za rad sa maloletnicima Nataša Dubak. U saopštenju navode da je načelnik Vojne akademije formirao komisiju za utvrđivanje okolnosti nastanka događaja, a tim povodom jutros je u Vojnoj gimnaziji održan sastanak kome su prisustvovali ministar odbrane Aleksandar Vulin, rektor Univerziteta odbrane general-major Mladen Vuruna, načelnik Vojne akademije general-major Goran Zeković, direktor Vojnobezbednosne agencije brigadni general Petar Cvetković i načelnik Vojne gimnazije pukovnik Miroslav Gvozdenović. Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je povređenu učenicu koja je hospitalizovana u Vojnomedicinskoj akademiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari