Udovica Olivera Ivanovića: Jedno ime iz Bogdanovićevog iskaza se poklapa sa mojim saznanjima

Ostavite komentar


  1. Milan Radojičić, dame i gospodo. Onaj koga predsednik naprednih ne poznaje. Onaj koji je pre nekoliko dana sedeo tik pored njega na sednici za nacionalnu bezbednost vlade Srbije.

  2. Tužilaštvo_je iskljućivo Vučićev instrument. Pošto ništa ne preduzima to samo potvrdjuje da je u ubistvo Ivanovića umešan državni vrh.

  3. On nije bio oženjen ovom ženom, ona mu je bila ljubavnica. Ljubavnica ne može biti udovica. On je bio oženjen drugom ženom, tako da ovo nije bila vanbračna zajednica. Konsultujte pravnika.

  4. I ne smeta joj da bude u istoj stranci kao i taj za koga sumnja da joj je narucio ubistvo muza, i ne ode kog svog radikalskog predsednika da li on nesto zna o svemu tome i zasto stiti odgovorne. U kojoj mi kaljuzi zivimo, sramota me sto sam se tu i rodio.

  5. Kako ovu zenu nije sramota da se pojavljuje u medijima. Ona je odmah uletela u SNS-a. Iskreno mislim da je i ona zestoko umesana u ubistvo Olivera!!!

  6. Milena Popovic je u svom iskazu rekla neke pojedinosti o kojima ranije nikada nije govorila.Sada je prvi put optuzila Tuzilastvo i rezimu zadala udarac.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.