Udruženje Beta: Nedopustivo ubijati mačke

Ostavite komentar


  1. U ling longu demnantuju, kažu da je zec. Ma ajde ljudi, ti radnici rade po ceo dan. Baš imaju vremena i opremu da love zečeve, kojih pritom tu nema. A čak i da ih ima, otkud im dozvola za lov u industrijskoj zoni pitam se. Postoje i slike kako odvlače psa vezanog za trake sa gradilišta. Dokle cemo da dopustamo ovakve stvari? Treba ljubimca neko iz dvorista da vam odvuce i zakolje?

  2. Veliko hvala Udruzenju Beta! Naše društvo pada sve niže i niže. Nekome odgovara da se vrši hajka na migrante, a o Kinezima zbog profita ni reči. Nije dovoljno njihovo ponašanje, ni to što nam ugrožavaju životnu sredinu, pa još i ovo. Pa i da je zec imaju li lovacku dozvolu? Zaista se nadam da je reč o pogrešci. Držim pesnice da nadležni reaguju, jer ovo potpuno poništava sav trud na zaštiti životinja u Srbiji. Gde padamo, od zakona gde se odgovara za ubistvo životinje koji bi trebalo da važi u Srbiji, pa do ovog kamenog doba. Malo je reći strašno!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.