Udruženje sudija i tužilaca: Utvrditi ko je inicijator nasilja na ulicama

Ostavite komentar


  1. „Suzdrzana reakcija….“!? I ovi je neka „struka“ – vucicevo „udruzenje“.
    Kakve su ove vuciceve sudije u tuzioci, takav nam je pravni sistem – potpuno unisten, a drzava i drustvo apsolutno razoreni.

  2. Udruzenje podguznih muva Aleksandra Vucica a ne udruzenje sudija i tuzilaca to mogu postati kada pocnu da istrazuju Krusik,Jovanjicu,Hercegovacku i jos mnoge afere ove vlasti.Do tada tisina.

    1. Drage sudije, uzmite i pocepajte vaše diplome i radite neki drugi posao. Ili si sudija ili nisi. Postao si to da služiš pravdi, a ne da uživaš u privilegijama. Budi častan da možeš sutra da se pogledaš u ogledalo kad savest počne da rije. Vučić će otići ovako ili onako, a vama ostaje dostojanstvo ili sramota. Cenite svoju profesiju ili jednostavno idite nekim drugim putem.

  3. Postovana gospodo.Postoji jedan gradjanin.ne nosi masku.ne testira se kad su mu bolesni sin i saradnik.krece se.svud ga ima.ne postuje preporuke szo i postepenom popustanju mera nakon onolike izolacije.organizuje izbore.grli se i ljubi.pobedjuje .slavi.dopusta utakmice.maturske veceri.zurke…Da li je to krivicno delo ugrozavanja zivota i zdravlja ljudi?A znate ni to nije sve.A Krusik.Jovanjica.a nocu rusi.Beograd.A saradnici sa laznim doktoratima?Znate istorija kaze uvek dodje dan za naplatu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.