Uhapšen dvadesetogodišnji mladić iz Pirota zbog posedovanja marihuane

Ostavite komentar

  1. E pa sinko, da si imao 500-600 kg kao neki, izvinuli bi ti se, skuvali kaficu i pustili. Imas vremena, sa godinama ces shvatiti da sitni kriminalci leze u zatvorima a krupniji i najkrupniji haraju i skupljaju harac.

  2. Sam je kriv. Trebao je da uzme neki kamiončić i da ponese sa sobom bar tonu ipo marihuane. Onda bi se, verovatno, za njegovo puštanje iz zatvora, kao kod kriminalca po imenu Kuluvija, založio lično predsednik Srbije Aleksandar Vučić. A gazdina želja, zna se, ona se ne odbija. Zato -pažnja budući trgovci marhuanom: nikada manje od 1500 kila u kamiončetu!

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

29. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.