Uhapšen lekar iz Kruševca zbog primanja mita

Ostavite komentar


  1. NAMEŠTALJKA!!! Privedeni lekar V.S. je lekar koji ima ocenu 9,8 i preko 6000 izabranih pacijenata (prosečna ocena u Srbiji svih lekara je 6, skoro 7), drugi je u je u Srbiji po uspešnosti – po oceni svog rada i po broju pacijenata. A ovo je nameštaljka sujetnih kolega koji ga ne vole jer jedini dolazi u 7:00 na posao i završava u 14:00, pacijente ne zakazuje već prima kako ko stigne, plus i zakazane, a ne pravi pauzu u radu. Dok svake subote dolazi u 8h kako bi završio posao oko gledanja pločica za Papa testove. Ovaj doktor voli mnogo da priča, i zato, ponavlja se već viđeno, da neko ko ima veliki jezik bude ućutkan lažnim prijavama…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.